به طور در حال مذاکره با آقای جهانگیری هستیم تا اجازه واردات خودروهای هیبری و شارژی به جزیره کیش داده شود.

به گزارش کیش نیوز و به نقل از ایلنا دکتر مظفری با اشاره به افزایش ظرفیت‌ها و جاذبه‌های گردگشری در کیش اظهار داشت: به طور جدی واردات خودروهای هیبریدی و شارژی را دنبال می‌کنیم و در حال مذاکره با آقای جهانگیری هستیم تا اجازه واردات خودروهای هیبری و شارژی به جزیره کیش داده شود. از سوی دیگر به دنبال این هستیم که مینی ال ان جی را در جزیره راه‌اندازی کنیم واز این طریق سوخت تمام قایق‌ها و لنج‌ها را تغییر دهیم.

وی ادامه داد: تمام این اقدامات در راستای حفظ محیط زیست کیش است تا جاذبه‌های محیط زیستی کیش از جمله مرجان‌ها و بالا بودن اکسیژن خالص در این جزیره حفظ شود.

مدیرعامل منطقه آزاد کیش تاکید کرد: در حال حاضر جزیره کیش از جمله مناطقی است که بیشترین اکسیژن خالص را دارد اما این مزیت متاسفانه دیده نمی‌شود. و می‌توان مزیت‌ بسیار خوب را هم به گردشگران معرفی کرد.

وی با بیان اینکه کیش باید یک مرکز رفاهی و آرام برای گردشگران باشد، گفت: وجود ۴۲ کیلومتر ساحل در خلیج فارس می‌تواند یک مزیت قابل توجه باشد و آن را می‌‌توان به اولین پیست ماراتن استاندارد در منطقه تبدیل کرد.

مظفری ادامه داد: اگر کمپ‌های استاندارد ورزشی در کیش احداث شود دیگر نیازی نیست تیم‌های باشگاهی برای تمرین‌ها از کشور خارج شوند همچنین در فصل‌های سرد سال کیش می‌تواند میزبان تیم‌های باشگاهی خارجی هم باشد.

وی افزود: در حال حاضر ورزش‌های ساحلی در اصفهان و کویر یزد انجام می‌شود این در حالی است که کیش ظرفیت آن را دارد که تمام این ورزش‌ها در این جزیره انجام شود.

مظفری با اشاره به برگزاری مجمع جهانی سلامت با حضور نمایندگان ۴۷ کشور در کیش اظهار داشت: چنین رویدادهایی می‌تواند در جزیره کیش برگزار شود تا کیش مقصد گردشگران خارجی هم باشد. معتقدم کیش می‌تواند مرکزی برای برگزاری رویدادهای استارت‌آپی و علمی باشد به همین دلیل در فاصله بسیار کوتاه نسبت به تجهیز ساختمانی برای حضور شرکت‌های دانش بنیان اقدام کردیم.

مدیرعامل منطقه آزاد کیش با بیان اینکه کیش می‌تواند مقصد گردشگری آموزشی و رویدادهای علمی باشد گفت: در حال حاضر دانشگاه‌های پردیس کیش هفت هزار دانشجو در مقطع دکترا و کارشناسی ارشد دارند و این ظرفیت‌هایی است که می‌توان آنها را توسعه داد.

وی با تاکید بر اینکه شاید ماهیت گردشگری کیش تغییر پیدا کند، گفت: باید تمام ظرفیت‌های گردشگری کیش را فعال کرد.

مظفری با بیان اینکه برای گردشگران و مسافران باید پکیج سفر به کیش تعریف کنیم، گفت: ۱۵۸آژانس گردشگری و مسافرتی در جزیره فعال هستند که نهایت فعالیت آنها فروش بلیت مراکز تفریحی است حال اینکه این فعالیت را می‌توان از طریق یک اپلیکیشن هم انجام داد.

مدیرعامل منطقه آزاد کیش تاکید کرد: معتقدم آژانس‌های گردشگری باید بسته سفر از جمله تهیه بلیت هواپیما، اقامت، مراکز تفریحی و معرفی انواع جاذبه‌های گردشگری تعریف و تهیه کنند.

وی با تاکید بر اینکه کیش ظرفیت سه میلیون مسافر در سال را دارد، گفت: معتقدم در حال حاضر یک انحصار در گردشگری کیش وجود دارد که این انحصار باید شکسته شود و افرادی هم در این حوزه فعالیت می‌کنند که اهل فن نیستند. اقداماتی در دست اجرا است که تعداد مسافران کیش را افزایش دهد.

وی تاکید کرد: البته برخی از پروژه‌ها و فعالیت‌های گردشگری هم در جزیره کیش توجیه اقتصادی ندارد که یکی از آنها راه‌اندازی کشتی کروز بود. هر چند که سازمان منطقه آزاد کیش یارانه بابت آن پرداخت می‌کرد اما باز هم راه‌اندازی این فعالیت گردشگری توجیه اقتصادی نداشت.

مدیرعامل منطقه آزاد کیش درباره تعین تکلیف اموال بابک زنجانی در جزیره کیش اظهار داشت: تمام اموال بابک زنجانی در جزیره کیش تعیین تکلیف و به وزارت نفت واگذار شدند و در حال حاضر اموالی نیست که تکلیف آن مشخص نشده باشد.

وی درباره راه‌اندازی میدان گازی در جزیره کیش گفت: تمام مسئولان به دنبال این هستند که فضای پاک و سالم جزیره کیش باقی بماند البته میدان گازی کیش هم نمی‌تواند خدشه‌ای به آن وارد کند. هر چند که میدان گازی کیش دومین مخزن بزرگ گازی کشور محسوب می‌شود اما تمام گاز این میدان به پالایشگاه سرزمین اصلی منتقل خواهد شد و قرار نیست پالایشگاهی برای این گاز خام در جزیره کیش احداث شود.

مظفری همچنین درباره ایجاد بانک‌های یاور در مناطق آزاد برای دور زدن تحریم‌های بانکی گفت: معتقدم مهمترین راهکار برای دور زدن تحریم‌ها و استفاده درست از سیستم‌های موجود در جهت مبادلات پولی، استفاده از ارزهای دیجیتال است.

وی افزود: می‌توان با فناوری بلاکچین در انجام مبادلات پولی فعالتی داشته باشیم اما متاسفانه در این حوزه کوتاهی کردیم ارزهای دیجیتال در همه دنیا تعریف شده‌اند و نمی‌توان در برابر آن مقاومت کرد.

  • منبع خبر : ایلنا